Blog

Videorecenze hacky - Lenka

Hacka se mi velmi zalíbila, trošku mě zamrzelo, že jsme jí nepořídili, když byl marcipán úplně malé miminko. I když jsme o hace věděli, nemohli jsme vrtat do stropu a umístění do dveří se nám zdálo vzhledem k dispozici našeho bytu nepraktické. Pokud budeme mít někdy další dítě a větší byt, rozhodně bych hacku pořídila. Podívejte se moje postřehy z testování:

Recenze hacky - Marjanka

Hacka ušetří spoustu slziček, jak těch dětských, tak i dospěláckých. Každý rodič, který zažil uspáva...

Knihy, které mi v mateřství nejvíce pomohly

Než se mi narodily děti, měla jsem přečteno už celou řadu knih o dětech a výchově. Studovala jsem na pedagogické fakultě a myslela jsem si, že mám jasnou představu o stylu a způsobu výchovy svých budoucích dětí, jak se budu chovat v krizových situacích atd. Ale člověk míní a Bůh mění. Zjistila jsem, že teorie je jedna věc, ale skutečnost může být a většinou i je jiná.

eBook o porodu - očekávání vs. realita

Připravujete se na porod nebo jen shromažďujete informace? Stáhněte si zdarma eBook, který obsahuje 3 podrobné příběhy maminek. Jejich přípravy, očekávání, zkušenosti, porodní plány i to, co by příště udělaly jinak.

 

Koupání miminka - je to věda nebo ne?

Než se syn narodil, myslela jsem, že miminka se koupou pouze ve vaničce, ale s jeho narozením jsem zjistila, že možností je spousta. Moje zkušenosti a srovnání různých možností koupání:

Hacka – klidné spaní pro všechny

Pamatuji si moje váhání nad koupi této úžasné věci, když náš prvorozený byl ještě miminkem. Dnes vím, že to byla ta nejlepší investice vůbec. Ale začnu od začátku.

 

6 položek celkem
Zpět do obchodu